L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Verkoper/verkoopster(deeltijd/bepaalde duur) - Pull&Bear - Antwerpen - Pull & Bear

Antwerpen

Jobomschrijving

Als sales assistant heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

Profiel

- Je bent gepassioneerd door mode en werkt graag in teamverband
- Je bent flexibel beschikbaar zowel doordeweeks als in het weekend
- Je bent op de hoogte van de laatste modetrends
- Je hebt een hoge dosis commerciële feeling en je staat onze klanten graag te woord

Werkervaring

Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. We hechten belang aan jouw zin tot doorgroei en leergierigheid.

Wij bieden

Een deeltijds contract (20uur) van bepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Bedrijfsprofiel

Pull&Bear werd opgericht in 1991 met de bedoeling om kleding te maken voor geëngageerde, solidaire en sociale jongeren. Jongeren die zich informeel kleden, lak hebben aan stereotypes en zich comfortabel willen voelen. Voor hen is Pull&Bear voortdurend op zoek naar de laatste, internationale tendensen om ze te combineren met de trends die de straat en de modehuizen aangeven en ze om te vormen tot comfortabele stukken met een eigen stijl, altijd aan de laagste prijs. Pull&Bear evolueert mee met de klanten en volgt de nieuwe technologieën, de sociale bewegingen en de laatste artistieke of muzikale tendensen op de voet. Pull&Bear behoort tot de Inditex Groep, is aanwezig in meer dan 60 landen en beschikt over meer dan 750 winkels.

Bedrijfscultuur

Pull&Bear beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.