Shop Manager Antwerpen - Etam - Etam

Antwerpen

U rapporteert aan een regionale directeur, bent verantwoordelijk voor het naleven van het verkoopbeleid. Daarnaast ben je een ambassadeur van ons merk en onze waarden.

In deze context zal je het volgende doen :

- De verkoop stimuleren door ervoor te zorgen dat de klantenservice en het imago van de winkel op een onberispelijk niveau worden gehouden.

- De prestaties van de winkel ontwikkelen door de verschillende indicatoren (omzet, gemiddeld winkelmandje, conversiepercentage, enz.) te volgen.

- Uw team beheren en leiden in overeenstemming met de waarden van het bedrijf: aanwerving, integratie, opleiding en ontwikkeling van talent door een sterke teamgeest.

- Zorgen voor de goede gang van zaken in de winkel volgens de procedures en tegelijkertijd de waarden van het bedrijf uitdragen.

- Zorgen voor het administratieve HR en logistieke beheer van de winkel door het aansturen van het personeelsbeheer (controle van de uren, planning, afwezigheden, enz.), alsook het beheer van de voorraden met aanpassing van de aanbevelingen van het bedrijf inzake merchandising en etalage.

Profiel

Je wilt bij een toonaangevend Europees lingerieconcern werken in een creatieve en innovatieve omgeving. Je hebt succesvolle leidinggevende ervaring in de retailsector, maar vooral je wil om te leren en te groeien binnen onze groep is essentieel.

Je bent dynamisch, je weet mensen te verenigen en je vindt het leuk om je collega's dagelijks te ondersteunen. U bent proactief en betrokken, streng en hebt een constante zorg voor klantenservice.

Je hebt een sterk commercieel temperament en maakt je winkel graag gastvrij.

Als je graag uitgedaagd wordt en er alles aan doet om je doelen te bereiken, dan is dit de baan voor jou!

Etam wacht op u!