L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Magazijnverantwoordelijke (m/v) - Maisons du monde

Wilrijk

U kent ons misschien. We hebben elkaar ontmoet toen we uw nieuwe flat kwamen bemeubelen of uw salon een nieuwe inrichting gaven. We ontwerpen sferen voor slaapkamers, keukens, badkamers ..., kleden ruimtes aan en bemeubelen woningen. Uw woningen!

Al meer dan 20 jaar bieden we stijlvolle, trendy producten aan die voor iedereen betaalbaar zijn. Ons aanbod meubels en decoratie in verschillende stijlen werd ontworpen door ons team van designers en uitgewerkt volgens een half geïntegreerd proces: onze leveranciers zijn betrokken vanaf het productontwerp. We proberen een duurzame ontwikkeling voorop te stellen in elke schakel van onze waardeketen.

Maisons du Monde staat voor voortdurende innovatie, de kunst van het nemen van risico’s en het daar zijn waar u het niet verwacht.

We hebben 329 winkels in 8 Europese landen, 11 websites/webshops in Europa en 5 catalogi. We zijn erin geslaagd ons te ontwikkelen en te onderscheiden van de rest dankzij onze omnichannel en internationale strategie.  We zijn dan ook trots dat we in december onze eerste winkel in Miami Florida konden openen.

Dit succes hebben we te danken aan onze 7.000 moedige, creatieve medewerkers die met trots deel uitmaken van deze grote familie en zich elke dag opnieuw inzetten om hun passie te delen. Eén ding vergeten ze niet: een professionele houding maakt het niet minder leuk!
 

Taken:

Samen met de winkeldirecteur , zijn/haar assistent en de hoofdverkoper sta je in voor de dagelijkse leiding van het filiaal.

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven en stuurt hierbij in een operationele werking een afdelingsteam .  Je bent steeds heel klantgericht en je bouwt mee aan een uniek winkelconcept in België.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor de ontvangst & verwerking van de leveringen.
 

Profiel:

Je hebt een sterke affiniteit voor interieur en kan vanuit de verworven productkennis de juiste informatie overbrengen naar de klant en het team.
Je bent organisatorisch sterk en kan goed delegeren.
Je bezit daarnaast ook over een goede kennis van het Frans.
Je kan KPI's analyseren en hieraan actieplannen koppelen.
Visual Merchandising is jouw passie.
Je bent beschikbaar op kort termijn. (datum indienstreding ……).


Vereiste studies en ervaring :

Je hebt je talenten bewezen met een succesvolle ervaring (1 tot 3 jaar) in de verkoop en de teamomkadering in de handel of in de wereld van de gespecialiseerde distributie.

Aanvullende informatie:

Wij bieden:

Een deeltijds contract (35u) met een marktconform salaris, aangevuld met  extralegale voordelen als o.a. maaltijdcheques, personeelskorting .Bij ons krijg je ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Bedrijfsprofiel :

Maisons du Monde is een beursgenoteerd bedrijf uit Frankrijk met meer dan 350 filialen binnen Europa, waarvan 27 filialen in de Belux. Van meubels tot decoratie-accessoires, Maisons du Monde maakt inspirerende en originele omgevingen voor het hele huis en vooral, naar ieders smaak.

 

MAISONS DU MONDE wil samen met jou groeien !

Gelieve indien mogelijk een CV bij te voegen in het Engels of Frans.