Store Manager - Bershka - Wijnegem - Bershka

Wijnegem

Als store manager ben je verantwoordelijke voor het beheren van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. e anticipeert en speelt in op de behoeften van de klanten, je motiveert en coacht jouw team in klantgerichtheid, je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van het verkoopsteam, je  hanteert een optimaal product management om de vooropgestelde verkoopresultaten te halen en je waakt over een correct gebruik en onderhoud van de winkel.

Functies :

  • Stock Management en Verkoop 
  • Levering en Stock Organisatie
  • Visual Merchandising
  • Klantenservice
  • Winkelprocedures en Kostenbeheersing
  • Health & Safety
  • HR & Team Management

Profiel

Je bent een geboren people manager met een hoge dosis dynamisme en organisatorische ingesteldheid. Door jouw commerciële feeling, positivisme en hoge klantgerichtheid, ben je in staat om de drijvende kracht achter het verkoopsteam te zijn. Door jouw hoge interesse in mode en een scherpzinnige blik op de laatste trends, kom je de wensen van ons modegevoelig publiek tegemoet. Dankzij jouw flexibiliteit en analytisch denkvermogen, ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Vereiste studies:

Geen specifieke studievereisten.

Werkervaring:

Je hebt minstens 2 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als manager binnen de retail.

Wij bieden:

Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Bedrijfsprofiel

Bij Bershka geloven we dat mode een van de krachtigste vormen van zelfexpressie is. Wij bieden de laatste trends en nodigen ons publiek uit om moedig te zijn, hun verschillen te vieren, onverwachte combinaties te maken en nieuwe trends voor de wereld te zetten. Wij geloven in mensen die gepassioneerd zijn door muziek, kunst en cultuur - mensen die altijd sociaal zijn en hyper verbonden zijn met hun vrienden en gemeenschappen. Dit is een generatie die het milieu hoog in het vaandel heeft. Ze eisen niet alleen verandering, ze laten het ook gebeuren. Doet dat een belletje rinkelen? Misschien bent u een Bershkaperson.

Bedrijfscultuur

Bershka beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.