L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

BLÅKLÄDER ACCOUNT MANAGER WERKKLEDING - Hays

Oost-Vlaanderen, België

Over de organisatie

Blåkläder startte heel bescheiden in Zweden en is intussen één van de leidinggevende fabrikanten in werkkleding in Europa. Met ongeveer 4,5 miljoen hoogwaardige kledingstukken per jaar leveren ze een totaalconcept waarbij ze ook denken aan de diensten errond. Ze hebben een grote passie voor kwaliteit, staan voor functionaliteit, stijlvol design en duurzaam leven. Voor hun sterk en hecht team zijn ze op zoek naar een Account Manager voor de regio Oost-Vlaanderen en iemand voor de regio Antwerpen . Je komt terecht in een inspirerende, uitdagende en respectvolle omgeving waar je jezelf kan ontwikkelen en op een goede ondersteuning kan rekenen.

 

Jouw nieuwe functie

Ben jij een gedreven professional met een passie voor sales en het onderhouden van sterke klantenrelaties? In deze functie als Account Manager ligt de focus voornamelijk op het bestaande klantenbestand (70%) waarbij je als een echte relatiebouwer je hoofdzakelijk richt op het onderhouden van de business met de dealers en eindklanten. Je bouwt de samenwerking verder uit en zorgt daarnaast ook voor het aanbrengen van nieuwe contacten. Met een gestructureerde planning ga je in regio Antwerpen of Oost-Vlaanderen op pad om de nieuwe producten en acties voor te stellen. Tijdens je bezoeken aan de eindklanten neem je de dealer mee om hen samen te overtuigen dat ze maar bij één adres aan het juiste zijn. Je bent verantwoordelijk voor het volledige salesproces van A tot Z waarbij je ook het promotionele materiaal verzorgt samen met de Sales Promotors. Het opstellen van displays, de volledige aankleding van een wand waar je producten liggen, … Het oog wil ook wat, dus je zorgt voor een nette en opvallende presentatie van je merk.

Als Account Manager is ook af en toe je aanwezigheid tijdens opendeurdagen in het weekend of ’s avonds vereist, dat zijn de momenten waar je je omzet op zeer korte termijn sterk kan laten stijgen! Dit krijg je uiteraard later terug als inhaalrust. Last but not least, de opvolging. Je zorgt ervoor dat je alles nauwkeurig bijhoudt in het CRM-systeem en rapporteert aan de Manager Account team Belux.

 

Jouw profiel

  • Je deed al een eerste ervaring op in een commerciële buitendienst functie
  • De juiste attitude, daar zijn we naar op zoek: vlot, klant- en resultaatgericht, gestructureerd, no-nonsense en een harde werker
  • Je bent graag een echte ambassadeur van je merk
  • Perfect Nederlands met een vlotte kennis van het Engels
  • Klantenrelaties versterken is wat je het liefste doet, ze kunnen steeds op je vertrouwen

 

De arbeidsvoorwaarden

Je mag voor deze functie als Account Manager bij Blåkläder een mooi brutosalaris verwachten afhankelijk van ervaring (tussen de € 3.500 en 4.000) met een jaarbonus en totaalpakket aan extralegale voordelen zoals firmawagen met tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, groepshospitalisatieverzekering en minimum 23 vakantiedagen.

 

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden.