L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

BLÅKLÄDER BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER WERKKLEDING - Hays

Antwerpen, België

Over de organisatie

Blåkläder startte heel bescheiden in Zweden en is intussen één van de leidinggevende fabrikanten in werkkleding in Europa. Met ongeveer 4,5 miljoen hoogwaardige kledingstukken per jaar leveren ze een totaalconcept waarbij ze ook denken aan de diensten errond. Ze hebben een grote passie voor kwaliteit, staan voor functionaliteit, stijlvol design en duurzaam leven. Voor hun sterk en hecht team zijn ze op zoek naar een Business Development Manager voor de regio Antwerpen en Limburg . Je komt terecht in een inspirerende, uitdagende en respectvolle omgeving waar je jezelf kan ontwikkelen en op een goede ondersteuning kan rekenen.

 

Jouw nieuwe functie

Ben jij een gedreven professional met een passie voor sales en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen? Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het vergroten van de omzet voor de regio Antwerpen en Limburg. Je speelt een cruciale rol in het identificeren en benaderen van potentiële klanten, het ontwikkelen van sterke samenwerkingen en het uitbreiden van het klantenbestand. Met een gestructureerde planning ga je op pad om de nieuwe producten voor te stellen bij de eindklanten. In Antwerpen kan je rekenen op een aantal vaste klanten waarmee je kan starten, die bouw je dan verder uit met focus op volume. In Limburg is er zeker nog wat werk aan de winkel, daar zijn nog heel wat opportuniteiten die voor het grijpen liggen. Je bent verantwoordelijk voor het volledige salesproces van A tot Z, doet een volledige behoefteanalyse en werkt zo een pakket uit en zorgt voor een akkoord. Eens de klant is opgestart verzorg je ook de volledige opvolging waarbij je ook let op een goede presentatie van je merk.

Je zorgt ervoor dat je alles nauwkeurig bijhoudt in het CRM-systeem en rapporteert aan de Sales Manager Belux.

 

Jouw profiel

  • Je deed al een eerste ervaring op in een commerciële buitendienst functie
  • Huntermentaliteit
  • De juiste attitude, daar zijn we naar op zoek: vlot, klant- en resultaatgericht, gestructureerd, no-nonsense en een harde werker
  • Je bent graag een echte ambassadeur van je merk
  • Perfect Nederlands met een vlotte kennis van het Engels
  • Nieuwe opportuniteiten spotten is wat je het liefste doet

 

De arbeidsvoorwaarden

Je mag voor deze functie als Business Development Manager bij Blåkläder een mooi brutosalaris verwachten afhankelijk van ervaring (tussen de € 3.500 en 4.500) met een jaarbonus en totaalpakket aan extralegale voordelen zoals firmawagen met tankkaart, gsm, laptop, maaltijdcheques, groepshospitalisatieverzekering en minimaal 23 vakantiedagen.

 

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze job? Solliciteer dan snel online en stuur ons je cv, of bel ons op voor meer informatie.

Is deze job niet helemaal wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe functie? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vertrouwelijk gesprek over je carrièremogelijkheden.