Assistant Shop Manager - Zara - Leuven - Zara

Leuven

Als Manager ben je verantwoordelijke voor het beheren van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. e anticipeert en speelt in op de behoeften van de klanten, je motiveert en coacht jouw team in klantgerichtheid, je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van het verkoopsteam, je  hanteert een optimaal product management om de vooropgestelde verkoopresultaten te halen en je waakt over een correct gebruik en onderhoud van de winkel.

Functies :

  • Stock Management en Verkoop 
  • Levering en Stock Organisatie
  • Visual Merchandising
  • Klantenservice
  • Winkelprocedures en Kostenbeheersing
  • Health & Safety
  • HR & Team Management

Profiel

Je bent een geboren people manager met een hoge dosis dynamisme en organisatorische ingesteldheid. Door jouw commerciële feeling, positivisme en hoge klantgerichtheid, ben je in staat om de drijvende kracht achter het verkoopsteam te zijn. Door jouw hoge interesse in mode en een scherpzinnige blik op de laatste trends, kom je de wensen van ons modegevoelig publiek tegemoet. Dankzij jouw flexibiliteit en analytisch denkvermogen, ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Vereiste studies:

Geen specifieke studievereisten.

Werkervaring:

Je hebt minstens 2 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als manager binnen de retail.

Wij bieden:

Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Bedrijfsprofiel

Zara speelt een belangrijke rol in de internationale modewereld met meer dan 2000 winkels wereldwijd, waarin het steeds inspeelt op de laatste trends en de klant centraal stelt.

Bedrijfscultuur

Zara beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.