INSIDE SALES MEDEWERKER - Hays

Brussel

Jouw nieuwe rol
Als Inside Sales medewerker ben jij een gedreven verkoper die houdt van telefonische prospectie. Je wilt samen met de klant nadenken en hen ervan overtuigen dat onze opdrachtgever een meerwaarde is voor ieders business. Je bent steeds op zoek naar new business om je klantenportefeuille uit te breiden. Dat wil zeggen dat je de behoeften en activiteiten van je prospecten analyseert en de meest geschikte oplossingen aanbiedt om zo een deal binnen te halen. Hierbij heb je dan ook respect voor de vooropgestelde maand- en kwartaaltargets. Je bent dus verantwoordelijk voor het gehele salesproces, van prospecteren, offertes maken en heronderhandelen, akkoord met klant tot de aftercare!

Jouw profiel
Voor deze veelzijdige functie zoekt Hays Brussel kandidaten met minimum een secundair diploma en een eerste ervaring in een commerciële en klantgerichte functie. Je blinkt uit door je uitmuntende kennis van het Nederlands en Frans, want je zal zowel Nederlandstalige als Franstalige klanten te woord staan. Qua persoonlijkheid ben je positief en gedreven ingesteld om je targets te behalen. Daarnaast heb je een commerciële mindset en het lef om bedrijven telefonisch te benaderen en ben je klantgericht en vindingrijk in het bieden van oplossingen.

De arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt je een vast contract aan na een succesvolle interimperiode. Je ontvangt ook een aantrekkelijk salaris dat in overeenstemming is met je vaardigheden en ervaring. Dit salaris wordt daarbovenop aangevuld met extralegale voordelen.

Jouw nieuwe bedrijf
Onze opdrachtgever verleent ondersteuning bij overheidsopdrachten aan bedrijven. Dat vertaalt zich in een online beheerplatform, persoonlijk advies en opleidingen en events. Ze zijn gelegen te Jette en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de wagen.

Solliciteer direct op deze vacature
Interesse in deze functie? Solliciteer dan snel online door op de knop te duwen!