L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

SENIOR VASTGOED ADVISEUR - Hays

Antwerpen

HQ: Antwerpen | Regio: Vlaanderen | Zelfstandig Multichannel Manager | Project- en gebiedsontwikkeling|1085379

Jouw nieuwe functie
Als Senior Vastgoed Adviseur sta je in voor het opvolgen van leads, zowel voor eigen gebruik als voor investeringen. De nadruk zal voornamelijk liggen op investeringsvastgoed. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van appartementen en woningen op plan in verschillende nieuwbouwprojecten. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheren en verder uitbreiden van de Multichannel Partners. Je gaat actief op zoek naar partners zoals vermogensbeheerders en financiële dienstverleners die het vastgoed via verschillende afzetkanalen aanbieden. Naast actieve klantenbezoeken zal je de rest van je tijd op kantoor je dossiers uitwerken en opvolgen. Je rapporteert over je werk en voert een nauwgezette administratie. Je kent je markt en bent het eerste aanspreekpunt van je klanten voor de regio Vlaanderen. In deze functie als Senior Vastgoed Adviseur rapporteer je aan de Commercieel Directeur.

Jouw profiel
De ideale kandidaat voor deze functie heeft minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Bij voorkeur heb je een bachelordiploma en ben je in het bezit van een BIV-nummer. Je hebt een ruime ervaring met verkoop aan particulieren en investeerders en het opbouwen van een klantenbestand in de vastgoedsector. Nieuwbouwverkoop of verkopen op plan is voor jou niet vreemd. Door je uitstekende onderhandelingsvaardigheden en hoge frustratietolerantie ben je zeer goed in het aanbrengen van nieuwe partners. Je bent een echte hunter die snel het vertrouwen weet te winnen en bent een echte doorzetter. Je werkt klantgericht zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je kan op een hoog niveau onderhandelen en krijgt voldoening van het halen van objectieven.

De arbeidsvoorwaarden
De organisatie voorziet voor deze functie als Senior Vastgoed Adviseur een aantrekkelijke vergoeding die deels wordt gekoppeld aan je prestaties. Je beschikt over een zelfstandigenstatuut.

Over de organisatie
Onze klant is een project- en gebiedsontwikkelaar voornamelijk actief in Vlaanderen. Ze ontwikkelen volgens hun kernprincipes projecten die een breed doelpubliek aanspreken en dragen bij tot de maximale levenskwaliteit van de bewoners op sterke locaties.

Interesse in deze functie als Senior Vastgoed Adviseur? Solliciteer dan snel online! Voor verdere info kan je terecht bij Julie Van Looveren op het nummer 03 242 00 03.