L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Account manager - Jet Import NV

Brussel en Waals-Brabant

Wie is onze nieuwe account manager Brussel en Waals-Brabant?

Als Account Manager Horeca & Nightlife ben jij verantwoordelijk voor de route to market van onze merken naar de horeca markt van Brussel en Waals-Brabant. Je bent dus het aanspreekpunt voor al onze Horeca klanten en toeleveranciers in die regio.

Samen met de Senior Accountmanager, stel je de te behalen doelstellingen op en evalueren jullie op regelmatige tijdstippen jouw realisaties in de markt. Je zal namelijk ons portfolio verder ontwikkelen door sterke partnerships te maken met onze klanten en door onze merken te introduceren op de juiste plaatsen en in de beste omstandigheden. Daarvoor zal je ook marketing ondersteuning krijgen. Je spot op continue basis, de trends in de markt en speelt er op in door de juiste merken ervoor de selecteren. Je staat ook in voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

Je rapporteert aan de Senior Accountmanager.

Herken jij je 100% in dit profiel? Alors, nous devons faire connaissance!

  • Je hebt een Master, bij voorkeur uit een economische richting en hebt een eerste relevante ervaring in sales/marketing.
  • Met jouw uitstraling, commercieel talent én passie voor ontwikkelingen binnen horeca, hangt onze klant aan jouw lippen. Hij wil immers liever zijn kostbare tijd steken in een specialist ter zake.
  • Je voelt snel aan welke inspanningen nodig zijn om resultaten te boeken. Je zal daarom heel regelmatig, ook ’s avonds, jouw gezicht laten zien in jouw cliënteel. Men herkent én erkent jou!
  • Je volgt nieuwe trends op de voet en kan die kennis vertalen in creatieve ideeën die renderen. Je doet hiervoor beroep op je hands-on en CAN DO –mentaliteit.
  • Je weet deze info ook perfect te integreren in je verkoopgesprek
  • Met je analytische geest ga je vlot om met de hoeveelheid aan marktinfo die wij jou ter beschikking stellen.
  • Je neemt initiatief, you act as an owner
  • Je hebt een hoge graad van zelfmotivatie
  • Aangezien we ons promo team hoog in het vaandel dragen, heb je er 2 wekelijks contact mee
  • Je beseft dat ook details het verschil kunnen maken in je job. Daarom werk je nauwkeurig in ons CRM systeem Salesforce.
  • Je bent bijna perfect 2-talig, Nederlands/Frans of Frans/Nederlands.


Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt terecht in een professionele omgeving waar jouw enthousiaste collega’s zorgen voor een aangename werksfeer en bakken energie.

Door je ondernemingszin krijg je heel wat kansen in verschillende snelgroeiende markten. Vergeet zeker niet dat werken voor topmerken je een echte kick geeft.

We bieden je ook reële doorgroeimogelijkheden (zowel in Sales, Marketing, Operations en Controlling & Reporting) aan binnen een open bedrijfscultuur.

Je inspanningen worden beloond met een aantrekkelijk salaris, een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.