L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

SALES ASSISTENT OOSTENDE - Springfield

SPRIINGFIELD

Voorstelling van het bedrijf :

Springfield is een dochteronderneming van de Tendam-groep, een bedrijf dat gespecialiseerd is in textiel. Het merk werd in 1988 geboren en biedt collecties in urban stijl, die gemakkelijk te dragen zijn, tegen concurrerende prijzen en gericht zijn op mannen en vrouwen van 25 tot 35 jaar. 
In 1993 ging het merk internationaal en vandaag beschikt het over een verkoopnetwerk van meer dan 900 verkooppunten (franchises en winkels) in 70 landen.

Taakomschrijving: 

Wij zijn op zoek naar een Verkoper voor onze winkel in Springfield Oostende om ons verkoopsteam te versterken. 
U zult verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van ons merk en onze waarden.

Jullie missies zijn:
- De klanten verwelkomen en adviseren, het imago van het merk waarborgen door een kwaliteitsvolle klantenservice, productexpertise en acties om de klanten aan zich te binden.
- Bijdragen tot de ontwikkeling van de producten van het merk door ervoor te zorgen dat de winkel goed wordt onderhouden en dat de merchandisingaanbevelingen worden opgevolgd.
- Deelnemen aan de verschillende taken in verband met het dagelijks beheer van de winkel (voorraden, bevoorrading, kassa, enz.)
- Werken in een team om zowel kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen te helpen verwezenlijken.

Profiel: 

U bent commercieel ingesteld, beschikt over goede contactuele vaardigheden en hebt een zeer goed klantencontact. Je hebt al ervaring in de verkoop en een voorliefde voor de wereld van de detailhandel.
Heb je een passie voor verkoop en ga je graag nieuwe uitdagingen aan? Kom dan bij ons!