L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Technical Sales representative B2C - Hays

Regio Denderstreek – Vlaamse Ardennen

Regio Denderstreek – Vlaamse Ardennen | Technical Sales representative B2C | Garagepoorten | 1081211

Als Technical Sales Representative heb je een job met veel verantwoordelijkheid. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het klantenluik waar je de klant van A-Z zal begeleiden in het uitkiezen van de juiste garagepoort. In deze job zal je in regio Denderstreek – Vlaamse Ardennen 50% op de baan gaan naar de klant voor opmeting en verder advies. In de showroom sta je andere klanten te woord en zal je anderzijds instaan voor het administratieve luik zoals het opmaken van offertes en de input en opvolging van orders in het systeem. Verder zal je 1 keer per jaar aanwezig moeten zijn op een beurs samen met je collega’s. Rapporteren doe je in deze rol als Technical Sales Representative aan de zaakvoerder.

De ideale kandidaat voor deze functie van Technical Sales Representative is een sterk salesprofiel dat steeds voor de beste klantenervaring gaat. Een specifiek diploma is niet vereist, maar affiniteit of sales ervaring in de bouw is een must. Kandidaten met ervaring in sales en technisch inzicht zijn ook zeker welkom. Verder zoeken we iemand met sterke communicatieve skills, klantgericht, enthousiast en administratief sterk. Verder ben je bereid om de twee weken op zaterdag te werken van 9-12u. Qua talenkennis is enkel Nederlands vereist.

Je komt terecht in een familiebedrijf met een aangename werksfeer en hoogstaande kwaliteitsproducten. Je zal worden opgeleid door de zaakvoerder en er zal steeds ruimte zijn om je intern te kunnen ontwikkelen.

Onze klant biedt voor deze functie van Technical Sales Representative een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen inclusief wagen.

Interesse in deze functie van Technical Sales Representative regio Denderstreek – Vlaamse Ardennen? Solliciteer dan snel online!