L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

System Engineer Windows - Target Recruitment

Brussels

Deze interne functie als System Engineer bevindt zich te Brussel en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Spreekt een bedrijf met een maatschappelijke bijdrage je aan? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Hier wordt veel geïnvesteerd in IT, waardoor je in een ultramoderne Microsoft omgeving werkt met de nieuwste technologieën en versies. Heb jij een grote passie voor servers, virtualisatie, cloud, … en hecht je belang aan een goede work-life balans? Spreekt een bedrijf met een maatschappelijke bijdrage je aan? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Deze interne functie als System Engineer bevindt zich te Brussel en is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Functie

Het IT-departement bestaat uit 100 collega's en is een volledige Microsoft omgeving. Om je een idee te geven: 3500 werknemers, +350 servers, 2 datacenters, locaties verspreid over heel België. Kortom, uitdaging genoeg!
Als System Engineer maak je deel uit van het infrastructuur team (15 collega's). Iedereen heeft zijn eigen specialisatie binnen het team en daarnaast een goede algemene kennis.
Je focus ligt op projecten. Dit betekent dat je zelfstandig een technische oplossing uitwerkt en dit bespreekt met de infrastructuur architect. Deze projecten hebben betrekking op Windows, Virtualisatie, Cloud, Storage, Netwerken, .... .

Profiel

* Je hebt een bachelor diploma in IT.
* Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en omgeving.
* Je hebt ervaring met projectmatig werken.
* Je hebt ervaring met: Windows server, Active Directory, O365, …
* Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en je hebt een goede kennis van het Frans.
* Je bent leergierig en een echte teamplayer.

Aanbod

* Je komt terecht in een nationaal maatschappelijk bedrijf dat 3500 werknemers telt. Ze hebben vestigingen over heel België met het hoofdkantoor gevestigd te Brussel Noord.
* Je krijgt een gevarieerd takenpakket binnen een stabiele organisatie en dit in combinatie met een mooie work-life-balans.
* Je krijgt heel wat opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
* Je ontvangt een salaris volgens ervaring en daar bovenop een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen: een 37u/week met 12 ADV dagen bovenop de standaard 20 verlofdagen, flexibele werkuren, stevige groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, openbaar vervoer 100% terugbetaald.

Contact
Herken jij jezelf in deze beschrijving? Wil je meewerken aan uitdagende projecten en dit in combinatie met een goede work-life balans?

Stuur je CV naar tine@targetrecruitment.eu en/of bel me voor meer informatie op 0476 48 79 64
Bekijk ook onze website www.targetrecruitment.eu voor andere IT vacatures.