L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

BI business consultant - Target Recruitment

Antwerp

Een functie als BI business consultant met de focus op data governance projecten in een flexibele en autonome omgeving.

Ben je gepassioneerd door data en data quality? Hou je ervan om data processen in kaart te brengen? Ben je vlot in de omgang en heb je een echte hands-on consultancy mentaliteit? Lees dan zeker verder!

Als BI business consultant kom je terecht in een flexibel bedrijf met een persoonlijk en no-nonsense aanpak. Hierbij ontvang je een bedrijfswagen en tankkaart, netto vergoedingen en geniet je van een interessant bonussysteem.

Als BI business consultant / BI projectmanager ga je projecten opleveren bij klanten en deze opvolgen van A tot Z. Je focus ligt hierbij op data quality en data governance. Je werkt nauw samen met de klant, bouwt met hun een relatie op, en luistert naar hun wensen en noden. Je begrijpt de bedrijven en je brengt de data processen in kaart. Je werkt hierbij steeds aan meerdere projecten tegelijk waarbij je instaat vanaf de voorbereiding tot en met de implementatie. Je werkt hands-on en je hebt een wil om altijd vooruit te gaan.

* Je hebt minstens 2 jaar ervaring als projectmanager of als business consultant.
* Je hebt sterke affiniteit met data, business analytics en data governance.
* Je bent zeer communicatief, resultaatgericht en probleemoplossend.
* Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans is een troef.

Je werkt met een open en autonome mindset.

Je komt terecht in een innovatief en dynamisch consultancy bedrijf dat klanten verder helpt met hun data te optimaliseren. Momenteel werken ze in een team van 40 gepassioneerde medewerkers. De drive om vooruit te gaan, dat is hun motto!

Verder ontvang je een mooi salarispakket met alle extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, gsm, laptop, netto vergoedingen, een interessant bonussysteem,…

Heb je interesse in deze opportuniteit? Aarzel dan niet en stuur je CV naar femke@targetrecruitment.eu en bel naar 02 533 22 74.
Nog niet gevonden wat je wilt? Bekijk ook onze website voor andere IT vacatures: www.targetrecruitment.eu