L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Social Media Officer - Smals

Brussel

Als Social Media Officer introduceer en implementeer je social media tools gebaseerd op het concept van ‘Conversation Enterprise’. Je beheert alle noodzakelijke aanpassingen om dit concept te kunnen ontwikkelen en betekenisvolle content over te brengen. Je legt je focus hierbij op het schrijven en verspreiden van relevante boodschappen. Zo sta je in voor het opzetten van social media processen. Je stelt een contentplan en -strategie op en weet op een vlotte en triggerende wijze een sprekend verhaal te brengen via social media. Jouw vlotte pen tovert woorden om in boeiende content. Bovendien weet je de geknipte social media kanalen in te zetten en slaag je erin om een maximum aan views te bereiken.

Je biedt tevens functionele en technologische ondersteuning bij de verschillende communicatievraagstukken. Je verzekert een goede opvolging en ontwikkeling van de softwaretools die gebruikt worden: CRM, social media, websites, publicaties, …

Je wendt jouw expertise aan om deze concepten en tools te integreren in de dagelijkse werking van de medewerkers en directie. Hierbij hou je rekening met de richtlijnen van de organisatie en tracht je de technologische en budgettaire mogelijkheden maximaal en zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Tot slot bewaak je ook de opmaak van de verschillende brochures en documenten.

Profiel

Je behaalde een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in een communicatiedomein, en je hebt relevante professionele ervaring in het aanmaken, schrijven en overbrengen van vlot leesbare content.

Je beheerst de tools die verbonden zijn met het concept ‘conversation enterprise’ (web 2.0, sociale netwerken, …) en je bent vertrouwd met het beheer van tools voor communicatie en kennismanagement (website, intranet, CRM, …). Tevens heb je ervaring met ‘search engine marketing’.

Je weet op basis van je expertise en communicatieve vaardigheden nieuwe ideeën en tools te implementeren.

Je hebt uitstekende relationele vaardigheden en geeft blijk van efficiëntie bij het autonoom uitwerken van projecten. Je neemt initiatief, biedt kwaliteitsvolle oplossingen aan en werkt graag in teamverband.

Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.