L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Junior BI consultant - Target Recruitment

Antwerp

Een functie als junior BI consultant in een gepassioneerd team.

Ben je als schoolverlater op zoek naar je eerste ervaring als junior BI consultant? Ligt jouw focus voornamelijk op het functionele en de analyse maar heb je ook een sterke technische achtergrond binnen ETL? Dan is deze vacature op jouw maat geschreven!

Als junior BI Consultant ken je het BI proces van A tot Z. Je komt terecht in een hands-on omgeving waar er heel zelfstandig wordt gewerkt. De projecten bevinden zich voornamelijk in de regio van Antwerpen maar ook Brussel en Limburg behoren tot de mogelijkheden. Een bedrijfswagen en tankkaart zijn inbegrepen in het pakket.

Als junior BI Consultant werk je samen met de business, luister je naar de noden van de klant en maak je rapporten in Tableau. Je hebt echte problem solver skills en dankzij je technische achtergrond kan je ook antwoord bieden op ETL vragen. Je volgt BI projecten op van A tot Z en hierbij ondersteun en coach je de klant.

De projecten worden uitgevoerd op lange termijn en steeds in teamverband (2 tot 3 personen). Jouw focus ligt op het functionele en de analyse. Je maakt rapporten en zorgt dat alle data goed in elkaar zit. Je schrijft code in Tableau om moeilijkere rapporten te maken. Hierbij analyseer je de noden van de gebruiker.

* Je bent een schoolverlater en op zoek naar je eerste werkervaring binnen BI.
* Je hebt een sterke interesse in data, data science en data governance.
* Je bent vlot met SQL en data modelering.
* Een service georiënteerde omgeving spreekt je heel erg aan.
* Je spreekt vlot Engels en Nederlands, Frans is een troef.

Je komt terecht in een innovatief en dynamisch consultancy bedrijf die klanten verder helpen met hun data te optimaliseren. Momenteel werken ze in een team van 40 gepassioneerde medewerkers. De drive om vooruit te gaan, dat is hun motto!
Verder ontvang je een mooi salarispakket met alle extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, gsm, laptop, netto vergoedingen…

Heb je interesse in deze opportuniteit? Aarzel dan niet en stuur je CV naar femke@targetrecruitment.eu en bel naar 02 533 22 74.
Nog niet gevonden wat je wilt? Bekijk ook onze website voor andere IT vacatures: www.targetrecruitment.eu