L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Senior Data Engineer - Target Recruitment

Antwerp

Een boeiende functie als senior data engineer in een gedreven en gemotiveerd team!

Heb je een sterke affiniteit met BI (Business Intelligence) en data? Ben je op zoek naar een nieuwe opportuniteit als senior data engineer? Dan is deze vacature op jouw maat geschreven!

Als senior data engineer kom je terecht in een dynamische omgeving waar er heel zelfstandig wordt gewerkt. De projecten bevinden zich voornamelijk in de regio van Antwerpen maar ook Brussel of Limburg behoren tot de mogelijkheden. Een bedrijfswagen en tankkaart zijn inbegrepen in het pakket.

Als senior data engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van data applicaties. Je ontwerpt data oplossingen en je werkt hiervoor nauw samen met de data scientists uit het team. Je komt terecht in een service georiënteerde omgeving met een persoonlijke aanpak. De projecten worden steeds uitgevoerd in teamverband en op lange termijn.

* Je hebt een minimum 3 jaar ervaring als senior data engineer.
* Je bent in het bezit van een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring.
* Je bent vlot met Scala, Python en/of Javascript.
* Je hebt reeds gewerkt op een agile manier.
* Je spreekt vlot Engels en Nederlands, Frans is een troef.

Je komt terecht in een innovatief en dynamisch consultancy bedrijf die klanten verder helpen met hun data te optimaliseren. Momenteel werken ze in een team van 40 gepassioneerde medewerkers. De drive om vooruit te gaan, dat is hun motto!
Verder ontvang je een mooi salarispakket met alle extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, gsm, laptop, netto vergoedingen…

Heb je interesse in deze opportuniteit? Aarzel dan niet en stuur je CV naar femke@targetrecruitment.eu en bel naar 02 533 22 74.
Nog niet gevonden wat je wilt? Bekijk ook onze website voor andere IT vacatures: www.targetrecruitment.eu