L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Internal Sales medewerker - Manpower

Deinze

Manpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden voor administratieve en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity.

Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een INTERNAL SALES MEDEWERKER.

Jouw verantwoordelijkheden maken de job.

Samen met je gedreven team zijn jullie verantwoordelijk voor het zoeken van de ideale balans tussen de commerciele verwachtingen en die van de productie. Je hebt een goede band met je klanten en kan heel vlot met hen communiceren zodat problemen snel van de baan zijn. Daarnaast sta je ook in voor voorraadbeheer, communiceren jullie sterk in team en werken jullie heel goed samen!

Wat zit er in jouw DNA?

Bij voorkeur ben je in het bezit van een Bachelorsdiploma en heb je enige relevante werkervaring. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans kennis Engels is een pluspunt!
Je kan in stressvolle situaties het hoofd koel houden en snel beslissingen nemen. Bovendien ben je klantgericht, meelevend en kan je iedereen overtuigen. Kortom: je bent iemand waar men op kan rekenen!

Bij onze klant is jouw carrière in goede handen.

Je komt terecht in een stabiel bedrijf, met veel aandacht voor opleiding. Een afwisselende job met toffe collega's, een aantrekkelijk loonpakket en OPTIE VAST!

Ben jij de persoon die wij zoeken? Aarzel dan niet en stuur je CV naar sourcing@manpower.be t.a.v. Sara!