L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Zaterdaghulp - Zara - Oostende - Zara

Oostende

Over ons

Zara biedt de nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen en kinderen.

Sinds onze oprichting hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technologie om al onze processen te verbeteren en het werk van onze medewerkers te vergemakkelijken, van de productie en distributie van kleding tot de klantenservice en bedrijfsmanagementsystemen.

Ons bedrijfsmodel is gericht op onze klanten, die zich voortdurend aanpassen aan hun behoeften.

We houden van wat we doen.

Teamwork, passie, nieuwsgierigheid, diversiteit, duurzaamheid, creativiteit en nederigheid zijn onze dagelijkse drijfveer.

Klinkt dat als jou?

Als zaterdaghulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

Profiel

  • Klantgericht en creatief
  • Teamplayer
  • Representatief en modebewust
  • Gemotiveerd en ambitieus

 

Wat wij bieden:

Een contract van onbepaalde duur of een studentencontract. Duur contract + aantal u/dag zijn overeen te komen met de shop manager.

Naast een competitief salaris krijgt u 25% korting om de nieuwste trends van elk van onze merken te kopen, evenals een "More for Less" voordelenpakket waarin u een breed scala aan kortingen vindt.

Ons interne talent is onze grootste troef en we zijn er trots op dat we interne promotieprogramma's aanbieden waar je mogelijkheden vindt voor vooruitgang, online leren en trainingsprogramma's - we stoppen nooit met leren! Sociale projecten om betrokken te raken en bij te dragen aan een betere samenleving, en nog veel meer!

We moedigen iedereen aan om bij te dragen aan hun persoonlijk en zakelijk succes.

Wij zetten ons in voor samenwerking en open communicatie. We zijn allemaal verbonden via onze interne applicatie, INET.

De groep is, in overeenstemming met de waarden van INDITEX, toegewijd aan diversiteit en inclusie.

 

Het bouwen en bevorderen van een diverse en inclusieve werkplek is de sleutel tot het bereiken van al onze doelstellingen.