L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Junior Medisch Afgevaardigde regio Oudenaarde - Ashfield Commercial & Medical Services

Oudenaarde

Ashfield is op zoek naar een JUNIOR medische afgevaardigde voor de regio Oudenaarde! Wij zoeken een gedreven schoolverlater met een bachelor- of masterdiploma op zak (wetenschappelijk, paramedisch), klaar om zich 200% te geven! Heb jij zin in een boeiende carrière in de farmaceutische sales? Dan ben je bij Ashfield aan het juiste adres! Stuur ons je cv en korte motivatie waarom jij de geknipte persoon bent en dan nemen we zeker en vast contact met je op!

Takenpakket:

Als medisch afgevaardigde vertegenwoordig jij het assortiment geneesmiddelen van onze farmaceutische klanten bij huisartsen en/of specialisten in je toegewezen geografische sector. Daarbij is het belangrijk dat jij als geen ander de arts weet te overtuigen van jouw product(en) en dat je er natuurlijk voor zorgt dat die jouw geneesmiddel voorschrijft! Tevens bezoek je in jouw regio ook apotheken om hen te overtuigen jouw product(en) rechtstreeks aan te kopen! Buitengaan met een bestelbon is jouw doel! Je ben dus zelf verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde verkoopsobjectieven in jouw regio.

Kwalificaties:

Ben jij een enthousiaste, commerciële en communicatieve duizendpoot met pit? Die er altijd van heeft gedroomd om medisch vertegenwoordiger te worden?

Beschik je over een Master-en of Bachelor diploma (wetenschappelijk of paramedisch)?

Ben je bovendien flexibel, gedreven, commercieel, klantgericht, stressbestendig, resultaatgericht en ondernemend? 

Spreek je perfect Nederlands, heb je een rijbewijs B op zak en woon je centraal in een van de bovenstaande regio's?

Ben je klaar om er voor de volle 200% in te vliegen en kan je vrijwel onmiddellijk starten?

 

Echt iets voor jou? Laat dan zeker iets van je horen en solliciteer vandaag nog en wie weet ben jij wel de persoon die wij zoeken! Stuur ons je cv naar jobs.belgium@ashfieldhealthcare.com. Voor meer informatie kan je terecht op 02/233. 39.43.