L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Application Lifecycle Management Specialist - Smals

Brussel

Als ALM Specialist verzeker je de verdere uitbouw van het Application Lifecycle Management. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor de (operationele) ondersteuning en het verbeteren van de procedures van de Build en Deploy-omgeving.

Als aanspreekpunt voor de verschillende development teams ontwikkel je verbeteringen om zo de kwaliteit van het ontwikkelingsproces te verhogen. Daarnaast verzeker je eveneens de operationele ondersteuning van de teams die werken in een agile omgeving.

Dankzij je expertise en je vlotte communicatie kan je jouw oplossingen ingang doen vinden in de projectteams. Zo slaag je erin om installaties efficiënt en foutloos te laten verlopen en de performantie en de stabiliteit van de toepassingen te verbeteren.

Daarnaast werk je nauw samen met de Release Manager voor het opzetten en faciliteren van Continuous Integration en Continuous Delivery Desired State Configuration.

Profiel

Je beschikt over een Bachelor of Master in Informatica. Je hebt reeds enkele jaren ervaring in ALM (Application Lifecycle Management), CD (Continuous Delivery) of CI (Continuous Integration).

Je hebt een goede kennis van TFS, PowerShell, Desired State Configuration en GIT.

Je bent vertrouwd met Oracle, IIS, Windows Server en .NET 4.7 (C#).

Je hebt ervaring met Visual Studio 2017.

Een eerste ervaring met SonarQube, Nexus Repository of Docker is mooi meegenomen.

Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Je werkt perfect zelfstandig, maar net zo goed in team.

Je durft je verantwoordelijkheden binnen een project op te nemen. Met eigen initiatieven, en de nodige creativiteit, weet je vlot oplossingen voor te stellen.

Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren, terwijl het respecteren van de termijnen een prioriteit blijft.

Tot slot druk je je vlot uit in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.