L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

DEPARTMENT MANAGER - KITCHEN - Hays Sales & Marketing

Zaventem

Onze internationale klant, trendzetter op het vlak van interieur en design, is samen met Hays Retail door een interne promotie op zoek naar een Departement Manager voor het filiaal te Zaventem.

• Kitchen & Dining Manager
• Regio Zaventem
• Inspirerend leiderstype: Strategisch, stressbestendig, stabiel


Als departement Manager heb jij de eindverantwoordelijkheid over de coördinatie en werkzaamheden jouw departement. Hierbij sta je aan het hoofd van een team van ongeveer 35 personen die je dagelijks zal briefen. Je motiveert en stimuleert je teamleden op steeds een op en top klantenservice te verlenen. Concreet sta je in voor het volledige beheer van jouw departement, daarom ben je natuurlijk een uitblinker in de optimalisatie van het timemanagement. Je controleert de uurroosters, verlof- en pauzeplanningen en zorgt voor een daling van het ziekteverzuim. Hiernaast sta je ook in voor het financiële luik, wat maakt dat je boekhouding mee controleert en onderzoek naar kassaverschillen en geldtransfers mee in goede banen leidt. Je converteert de ondernemingsstrategie in een volledig en duidelijk handelingsplan en implementeert deze met verscheidene acties naar het team toe. Je bewaakt KPI’s en zorgt ervoor dat je steeds het overzicht bewaart zodat je het hoofd kan koel houden en mensen kan sturen in een meer efficiëntere manier van werken. Verder ga je ongeveer een keer per maand naar een andere site om met jouw collega’s trainingen en/of meetings te volgen. 

De ideale kandidaat denkt op Bachelor of Master niveau, heeft al enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie in een commerciële setting en heeft zin om een groot team aan te sturen met zijn collega. Daarnaast bezit deze kandidaat ook ervaring met keukens en heeft deze een uitgebreide kennis over de keukenmarkt. Qua talenkennis is Nederlands en Engels een vereiste. De persoon die we zoeken is iemand die matuur en stressbestendig is, structuur kan brengen, weet hoe hij sterke karakters kan managen en houdt van stabiliteit. Je kan goed met probleemsituaties om en beslissingen nemen vormt voor jou geen probleem, met andere woorden, je bent een inspirerende leider & brengt je team graag naar een hoger niveau! Verder ben je een teamplayer die steeds naar de beste resultaten voor het team en de klant streeft! Je bent thuis in een commerciële omgeving en hebt hier al een sterke ervaring in! Omdat je +- drie late shiften in de week (tot 20u30) werkt, krijg je de vrijheid om je 35u flexibel in te plannen en krijg je een zaterdag vrij in de maand. 

Onze klant biedt je een voltijds contract van onbepaalde duur. Je kan rekenen op een competetief loon met heel wat extralegale voordelen. Als grootspeler op de Retailmarkt zijn ze een trendsetter in het Retail landschap op vlak van strategieën, klantenservice en het multichannel verhaal. Je krijgt van onze klant de speelruimte om je vindingrijke ideeën uit te werken in een stimulerende werkomgeving. Je krijgt van onze klant een veelomvattende opleiding en de mogelijkheid om door te groeien en open te bloeien binnen het bedrijf.

Ben jij de ideale kandidaat voor deze topfunctie in Retail? Solliciteer dan snel online!