L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Verkoopmedewerker - H&M

Brugge

Beschrijving van het bedrijf

Zorg dat klanten zich welkom voelen en voel je welkom om jezelf te zijn

Welkom bij H&M! Een werkplek waar je jezelf kunt zijn & nog veel meer! Als verkoopmedewerker leer je de basis van het runnen van een winkel, kom je terecht in een getalenteerd team van nieuwe vrienden - en het allerbelangrijkste - je leert hoe je onze klanten zich welkom, blij en geïnspireerd kunt laten voelen.

De functie van verkoopmedewerker is je startpunt bij H&M en je introductie in de snelle wereld van de wereldwijde mode. De functie kan een leuke en flexibele bijverdienste zijn, een kans om te leren en te groeien, of de start van een levenslange carrière in het verbeteren van de mode.

Over H&M

Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om er goed uit te zien, zich goed te voelen en goed te doen. We zijn er trots op dat we in het verleden mode voor iedereen toegankelijk hebben gemaakt en onze ambitie voor morgen is om mode nog duurzamer, inclusiever en gastvrijer te maken.

Waarom werken bij H&M?

H&M is een werkplek waar je deel uitmaakt van een wereldwijde modefamilie die teamwork combineert met individuele expressie en je de uitdagingen en kansen biedt die je kunnen helpen om te leren, te groeien en te slagen.

Wij geloven dat de echte magie ontstaat wanneer je verschillende talenten, ervaringen en stijlen met elkaar combineert. Daarom zijn onze teams opgebouwd uit verschillende persoonlijkheden, talenten en mensen met allerlei achtergronden. Als je bereid bent om te leren, te groeien en onze klanten en je collega's te helpen, dan zal H&M altijd een plek voor je zijn waar je zowel je eigenheid kunt uiten als het gevoel hebt dat je erbij hoort.

We geloven ook dat je de wereld niet kunt veranderen zonder geweldige mensen aan je zijde.

Daarom bieden we al onze werknemers royale secundaire arbeidsvoorwaarden, veel leermogelijkheden en de mogelijkheid om ofwel een carrière voor de langere termijn op te bouwen, ofwel flexibele uren te werken terwijl je andere dromen najaagt. We geloven in de ontwikkeling van onze werknemers voor toekomstige groei, veel van onze wereldwijde leiders zijn hun carrière in onze winkels begonnen.

Breng je hele persoonlijkheid mee naar het werk, blijf zo lang als je wilt en groei meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Wees jezelf en meer bij H&M.

Functieomschrijving

Behalve heel veel fun, horen bij de job van verkoopmedewerker bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken:

  • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa
  • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren.
  • Aan de kassa werken
  • De levering verwerken en goederen uitpakken
  • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen
  • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan
  • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen

Functie-eisen

We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten:

  • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen.
  • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren
  • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers
  • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdrukJe beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken
  • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren

Aanvullende informatie

Als H&M medewerker kunt u genieten van 25% korting op ons volledig assortiment van H&M Group, zowel online als in de winkels wereldwijd!

  • Competitief loon
  • Maaltijdcheques
  • Groepsverzekering
  • Talloze doorgroeimogelijkheden

Beschikbaarheden:

24 uur beschikbaar zijn, met flexibiliteit tot 35u, met het weekend inbegrepen.