L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Sales Representative SME - STANLEY Security

West-Vlaanderen

Ons bedrijf

Stanley Black & Decker is een wereldwijde leverancier van werktuigen en opbergsystemen, commerciële electronische beveiliging en bevestigingssystemen met unieke goeiplatformen en een record van continue groei in meer dan 100 landen. We kennen een zeer rijke geschiedenis sinds 1843. Ons doel is steeds simpel en duidelijk geweest: het voorzien van gereedschappen en oplossingen die ons het leven gemakkelijker maken. Of het nu gaat over een hamer die met volle kracht op gewicht kan slaan zonder druk uit te oefenen op de armen, een deur die opengaat door ernaar te kijken of een toolbox die intelligent genoeg is om een niet gebruikt stopcontact te vinden in een hangar, onze producten hebben steeds een grote impact gehad op ons dagelijks leven. We staan voor verantwoording, integriteit, respect, snelheid, visie en grenzeloos zijn.

STANLEY Security, onderdeel van Stanley Black & Decker, is de wereldleider op het gebied van commerciële elektronische beveiliging voor toonaangevende retailers, scholen, ziekenhuizen, overheden, financiële instellingen, luchthavens en meer. Onze innovaties bieden de beste oplossingen tegen inbraak en brand door middel van videobewaking, toegangscontrole en monitoring.

Voor meer gedetailleerde informatie, raden wij jou aan om volgende links te bekijken: 

Globale website: https://www.stanleyblackanddecker.com/our-businesses/security  
Lokale website:  https://www.stanleysecurity.be/

Voor onze entiteit Stanley Security zijn we op zoek naar een Sales Representative SME te West-Vlaanderen.
 

Functie omschrijving

Doel van de functie

Als sales rep sta je mee aan de basis van de uitbouw van onze organisatie. Met jouw hunterskills ga je aan de slag om onze systemen en diensten aan de man te brengen binnen de KMO-markt. Maar wat houdt dat dan specifiek in? Volgende elementen maken integraal deel uit van jouw takenpakket:

  • Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie. 
  • Verkopen van Stanley Security services in een eenvoudige pakketvorm aan small&medium business klanten alsook  om zo je targets te behalen en overshooten
  • Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio
  • Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen
  • Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren
  • Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz
  • Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden

 
Vaardigheden & Competenties

Nu je weet wat wij voor jou in de aanbieding hebben, kunnen we eens kijken of ook jij voldoet aan het profile wat wij voor ogen hebben. Concreet hopen we volgende eigenschappen bij jou terug te vinden:

  • Sterk communicatief en commercieel ingesteld
  • Ervaring in sales en onderhandelen, en dit in de transactionele sales
  • Ervaring in prospectie en het beheren en uitbreiden van je klantenportefeuille. Een hunter in hart en nieren dus
  • Ervaring in het werken met targets
  • Ervaring met CRM-gebruik is zeker een pluspunt
  • Zeer goede kennis Nederlands en min. basiskennis Frans en Engels.

 

Aanbod

Werken bij Stanley Black&Decker betekent leuk en uitdagend werk in een actieve werkomgeving met een positieve sfeer. De kernwoorden integriteit, klantgerichtheid, respect en verantwoordelijkheid kenmerken onze bedrijfscultuur. Als een hecht team bundelen we onze ideeën en werken we samen aan continue verbeteringen. We zijn toonaangevend en om dat te blijven, zetten we sterk in op opleidingen van onze mensen en groeikansen binnen onze organisatie. In onze omgeving oefen je je job uit met grote zelfstandigheid met veel ruimte voor initiatief.

Een interessante functie in een regionale vestiging van een internationaal bedrijf met nog heel wat groeipotentieel.
We bieden een aantrekkelijk salaris aan, aangevuld met een commercieel commissiesysteem, bedrijfswagen, maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.

De perfecte uitdaging waar jij naar op zoek bent? Super! Niet langer twijfelen en solliciteren is de boodschap!