L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

STORE LEADER / WINKELMANAGER Tielt of Boortmeerbeeck (m/v) - Tape à l'oeil

Tielt of Boortmeerbeeck

Beschrijving van het bedrijf :

Tape à l’œil : een gewild merk, relationeel, authentiek en geconnecteerd met zijn klanten !
Wij willen een stijl aanbieden met extra detail naar mode, om de volwassenen tendenzen aan te passen naar het kind, met grote keuze én in ieder seizoen een hernieuwing van de collectie en dit aan super kwaliteit voor de beste prijs.

Wij belichamen een sprankelend merk, beetje ondeugend en vol met aanstekelijke energie, spontaan en uitbundig ! Wij zijn het voorbeeld van onze merk : teamspelers en geconnecteerd met een communicatieve energie.
Wij delen een overtuiging : onze klanten plaatsen we in het hart van ons merk, wij integreren en nodigen hun uit bij het design, functionaliteit en kwaliteit van onze produkten om ons te inspireren maar vooral te overtuigen van hun
tevredenheid.
Wij geloven in de kracht van het samen doen en vooruitgaan, omringd door onze waarden maar vooral verantwoordelijk en authentiek blijvend.
Wij engageren ons naar onze gemeenschap en onze stichting om de talenten van kinderen en onze teams te stimuleren en laten ontluiken.

Wij hebben momenteel 20 winkels in België maar plannen er jaarlijks een 10-tal nieuwe te openen totdat we er een 60-tal hebben.Als deel van Franse groep (Mullier = Auchan, Decathlon, Kiabi, Jules, Bizbee, Pimkie, Norauto, ...) zijn we nu voornamelijk aanwezig in Wallonië en Brussel maar Vlaanderen wordt ons nieuwe focuspunt !

BESCHRIJVING VAN DE FUNCTIE

De commerce heeft geen geheimen voor u.

  • je bent een pro in klantencontact en in een ster in merchandising
  • je beschouwt management als een levende cocktail van welwillendheid en strengheid
  • je hebt een positieve attitude en energie in alle omstandigheden
  • je houdt van sociale media zoals Instagram en e-commerce
  • je kent de laatste mode trends en bent thuis met influencers die je ook volgt


Zelfs als je DE ster bent van het bedrijf, blijf je eenvoudig, aanspreekbaar en blijf je bereid om jezelf continu in vraag te stellen.

In dat geval, kom dan deel uitmaken van onze Original Teams, vol van durf, optimisme en bereid om tot het uiterste te gaan.

#talent&avontuur - beleef een professioneel avontuur terwijl je je potentieel ontwikkelt.

GEZOCHT PROFIEL

  • ervaring in modebranche heeft onze voorkeur of anders ervaring in branche waar dagelijks minimum 1000 stuks aangeleverd worden die dezelfde dag nog in winkel moeten uitgestald worden en dan nog eens 2 x per week nieuwe collectie
  • management ervaring met leiden van teams in shopping centrum en waar parttimers hun uren op jaarbasis presteren (flexibiliteit in uurrooster met focus op productiviteit)
  • kennis van KPI's
  • sterk in talen (vooral gesproken) : Nederlands & Frans (vooral voor contact met andere winkels en internationale hoofdzetel in Lille)

Contact

Kristof Van Duynslaeger maar check ook eens onze website www.t-a-o.be als je ons beter wil leren kennen !