L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

(junior) ICT-medewerker - SVK

Sint-Niklaas

SVK uit Sint-Niklaas is sinds 1905 actief op de Belgische en internationale bouwmarkt. Als producent van vezelcementproducten zijn we de specialist voor duurzame gevel- en dakoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in het vak slagen we erin om samen met enthousiaste medewerkers onze ervaring en knowhow te gebruiken in de ontwikkeling van ons bedrijf. Om onze activiteiten mee te ondersteunen zijn we in Sint-Niklaas op zoek naar een:

(junior) ICT-medewerker

Functieomschrijving: je staat in voor de installatie en het operationeel houden van desktops, laptops, servers, printers en telefonie. Tevens geef je first-line support.

Profiel:  je beschikt over een bachelordiploma ICT met een eerste relevante ervaring – je beschikt over een doe-mentaliteit en bent flexibel – Je bent communicatief, analytisch en oplossingsgericht  – Je hebt een goede kennis van Windows 7, Windows 10, Windows Server2008, 2012, netwerken, Active Directory en Office 365.

Aanbod: voltijdse arbeidsovereenkomst in een stabiel en professioneel bedrijf – aantrekkelijk loon in verhouding tot je ervaring

Voor meer informatie omtrent de functie kan je telefonisch contact opnemen met dhr. Benny Eeckhout, ICT-coördinator, op 0497/59.65.20 of surf naar www.svk.be

Interesse? Mail je motivatiebrief met CV naar Jan Vergote, directeur P&O, jan.vergote@svk.be