L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

SENIOR SALES (SUPERVERKOPER) - ZEB

Sint-Pieters-Leeuw

De functie

Als SENIOR SALES (SUPERVERKOPER) zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent het voorbeeld voor je collega’s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt, adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant, maak je van elk bezoek een unieke shopping experience.

Vakmanschap

Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega’s. Je leidt studenten en collega’s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft.

Team

Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega’s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer.

Winkelmanagement

Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzet,nps,...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel.

Wie ben jij?

Je bent iemand die matcht met de kerncompetenties van ZEB:

Klantgericht: Je zet van nature de klant steeds centraal en streeft naar een optimale klantenbeleving.

Doen: Je pakt graag uitdagingen en opportuniteiten meteen aan met een enthousiasme dat anderen inspireert.

Kritisch zijn: Je stelt dingen altijd in vraag met een kritische en open blik. Je zoekt graag naar opportuniteiten en stelt nieuwe ideeën voor om ZEB en de klantenervaringen steeds te verbeteren.

Continue ontwikkelen: Je kent je sterktes en zwaktes doordat je iemand bent die open staat voor feedback en hier ook iets mee doet. Je houdt ervan om jezelf te onplooien op persoonlijk en vaktechnisch vlak en je helpt ook graag anderen om te groeien.

Je matcht met de ZEB-waarden doordat je iemand bent die getuigt van ondernemerschap, enthousiasme, teamspirit, respect voor jezelf en voor anderen, fierheid, oprechtheid en positiviteit.

Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Je bent flexibel naar overuren en bereid te werken in een variabel uurrooster. Werken in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) is geen probleem voor jou