L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Commercieel Adviseur regio Vlaams-Brabant - BNP Paribas Fortis

Flemish Brabant

Bericht aan alle jonge starters: ben jij het commercieel talent dat we zoeken?

Vertel me meer. Klinkt goed!

Bedankt voor je interesse in BNP Paribas Fortis. Ik geef je kort mee wie we zijn en waarvoor we staan. De groep BNP Paribas is een van de grootste banken ter wereld, met kantoren in meer dan 80 landen. De bankensector is in volle transformatie, als bank in een wereld die verandert, willen we deze verandering omzetten in een oppportuniteit en gaan voor innovatie, digitalisering, extra focus leggen op de klant en bovenal gaan voor een positieve impact op de wereld rondom ons.

Om onze sterke positie te behouden zijn we voor ons kantorennet in Vlaams-Brabant op zoek naar nieuw talent, namelijk een Commercieel Adviseur. We gaan voor meer dan een persoon met een achtergrond in financiën, we zoeken iemand met enthousiasme, iemand die graag wil bijleren. Simpel gezegd een gemotiveerde collega die klaar is voor een uitdaging!

Dat klinkt als een uitdaging voor mij. Wat doet een Commercieel Adviseur eigenlijk?

Goede vraag! Als Commercieel Adviseur ben je het eerste contact met de klant in het kantoor. Samen met het team adviseer je onze klanten, en ga je op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten.

Door onze varieteit aan klanten zoeken we ook een waaier aan verschillende collega's die elk op hun manier zich inzetten om voor onze klanten een innovatieve oplossing te bieden aansluitend bij hun behoeften.

Je...

· bent een teamspeler

· hebt een kritische geest

· bent proactief en neemt verantwoordelijkheid

· hebt een interesse voor de financiële wereld

· bent communicatief vlot en houdt van klantenrelaties

· bent Nederlandstalig en kan je uitdrukken in het Frans

· werkt resultaatgericht

· hebt een academische achtergrond (bachelor of master) en je bent digitaal onderlegd

Dat is net wat ik zoek, hoe stel ik mezelf kandidaat?

We horen graag van je, solliciteer online en stuur ons jouw CV en motivatiebrief.

In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij BNP Paribas Fortis willen we vrouwen en mannen van alle leeftijden en van allerlei achtergronden aantrekken en behouden, elk met haar of zijn eigen ervaring. Hiermee versterken we onze resultaten en onze innovatieve kracht. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of 80%.