L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Account Manager Energie - Hays Sales & Marketing

Zaventem

  • Hunter profiel
  • Eerste ervaring in business development
  • Zeer vloeiend in het Nederlands

Voor onze klant, een bekende speler binnen de energiemarkt met een honderdtal werknemers in België, zijn wij van Hays Sales Brussels op zoek naar een Business Developer B2B Energy.

Als Business Developer B2B Energy is het jouw verantwoordelijkheid om de markt binnen een specifiek vakgebied verder te ontwikkelen en optimaliseren. Je bent ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van B2B klantenportfolio’s. Dit kunnen KMO’s zijn, maar ook grotere bedrijfsstructuren. Je zal voornamelijk op locatie werken met jouw B2B klanten, waarbij je hen probeert te overtuigen om van energieleverancier te veranderen. Je zet zelf jouw vergaderingen vast, maar kan steeds rekenen op de hulp van het interne salesteam. Wat de onderhandelingen betreft, concentreer jij je op de prijs en de middelen om klanten te overtuigen. Je zal ook je kennis de verschillende type contracten en juridische implicaties verder ontwikkelen. Een dag per week werk je vanuit het kantoor in Vlaams-Brabant om de nodige administratie uit te voeren en ervoor te zorgen dat de aanbiedingen volledig in orde zijn.

De ideale kandidaat heeft reeds een relevante en succesvolle ervaring in de verkoop binnen business development. Indien dit in de energie sector is, is dit zeker een pluspunt. Ook ben je een gedreven onderhandelaar en heb je sterke overtuigingsvaardigheden. Je beschikt over de ideale combinatie van commerciële en analytische inzichten. Aangezien je met belangrijke meerjarige contracten werkt, kan je goed met cijfers werken en ben je wiskundig sterk. Je past jouw communicatievaardigheden en manier van onderhandelingen steeds aan afhankelijk van wie je contactpersoon is. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goeie kennis van het Frans. Je treedt op als een echte hunter die steeds resultaatsgericht naar zijn doelstellingen toewerkt. Ten slotte neem je graag initiatief en communiceer je vlot je eigen inbreng naar anderen.

Onze klant biedt een uitdagende job aan binnen een groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur. Daarnaast bieden ze een marktconform brutoloon, aangevuld met een flexibel loon en interessante extralegale voordelen (inclusief een bedrijfswagen).

Interesse in deze nieuwe vacature van Business Developer? Solliciteer online of contacteer Fanny Cools van Hays Sales Brussels via 02 541 16 50.