L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Sales Engineer - Euronorm

België

Ben je Sales Engineer en heb je verstand van aandrijfsystemen? Wil je graag deel uitmaken van een groeiende onderneming? Woon je in België? Dan is deze vacature Sales Engineer wellicht voor jou!

Bedrijfsprofiel
Euronorm Drive Systems in Sassenheim (Nederland) heeft een meer dan 100 jarige geschiedenis in de aandrijftechniek en is in haar huidige vorm in 2008 opgericht. Ze houdt voorraad, doet assemblage, klant specifieke aanpassingen en levert hoogwaardige aandrijvingen aan haar klanten. Euronorm groeit jaarlijks 20 tot 30% en wil zich nu verder uitbreiden naar België en Duitsland.

Je uitdaging als Sales Engineer: Het opbouwen, beheren en uitbouwen van je rayon (België). Je opereert zelfstandig bij het vinden, binden en uitbouwen van klanten. Je bent de spil in het hele traject: van eerste kennismaking, technisch advies tot aan het rondmaken van de deal. Je wordt ondersteund door de binnendienst. Deze maakt de offertes voor je in orde, verwerkt de orders en houdt je op de hoogte van de klantontwikkeling zodat je bij klantbezoeken beschikt over de juiste informatie.

We verwachten een groei van 20 tot 30% binnen je rayon. Onze klanten zijn machinebouwers die zelf ontwikkelen en produceren. Je gesprekspartners zijn zowel inkoop als engineering als verkoop en directie.

Je taken en verantwoordelijkheden:
Het maken van afspraken;
Het bezoeken van (potentiële) klanten;
Uitvinden wat de klant nodig heeft;
Het uitbrengen en opvolgen van offertes;
Het binnenhalen van de klant;
Het overdragen van een klant naar de binnendienst.

Je profiel:
Voltooide opleiding werktuigkunde;
Je vindt het leuk om de klant echt te helpen en de juiste oplossing te vinden;
Verkoopvaardigheden: maken van afspraken en voeren van verkoopgesprekken face-to-face en telefonisch en het afsluiten van de deal;
Je wekt vertrouwen;
Je begrijpt goed wat men doet en daarom ook wat men nodig heeft;
Je komt je afspraken na;
Je bent er ook als het een keer tegen zit.

Wij bieden:
Mooie producten om mee te werken;
De ondersteuning van onze binnendienst;
Doorgroeimogelijkheden;
Leaseauto, laptop, smartphone, pensioenregeling en een aantrekkelijk salaris (indicatie: € 3.500,- en € 4.500,-).

Interesse? Solliciteer dan snel! Stuur je CV en motivatie naar: jos@resultatenmetjeteam.nl Bellen voor meer info mag ook: +31 85 3032976