L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Beobank

Regio Oost-Vlaanderen

‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’

 

Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld.

Jouw verantwoordelijkheden

Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s).


Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten.


Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Jouw profiel

Mijn troeven?

Dynamiek en doorzettingsvermogen boven alles! Mijn commerciële talenten en bachelor- of masterdiploma, natuurlijk. Mijn bewezen commerciële ervaring. Mijn sociale vaardigheden en charisma, maar ook mijn ervaring in de financiële sector. Dat alles overgoten met een gezonde ambitie en de wil om een langetermijnrelatie met mijn klanten op te bouwen.

Ons aanbod

Enkele argumenten om mij te motiveren en te helpen slagen:

  • Beobank biedt me de nodige infrastructuur en opleiding voor een snelle, succesvolle start.
  • Beobank is een echte partner op wie ik elke dag kan rekenen om mijn business te ontwikkelen.
  • Beobank biedt me aantrekkelijke financiële voorwaarden.
  • Beobank biedt een stimulerende omgeving die een beroep doet op mijn zelfstandigheid.
  • Beobank is een Belgische bank die haar producten en diensten aanbiedt aan 620.000 particulieren, zelfstandigen en kmo’s, via een netwerk van 240 verkooppunten.
  • Beobank maakt deel uit van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE), de grootste bank van Noord-Frankrijk. De groep stelt meer dan 4.000 mensen te werk voor in totaal 1.606.380 klanten. Dankzij haar coöperatieve en gedecentraliseerde organisatie staat CMNE dicht bij haar klanten. De groep is niet beursgenoteerd en geeft de voorkeur aan een langetermijnrelatie met haar coöperatieve klanten. Een filosofie die perfect aansluit bij de waarden van Beobank.
  • Beobank is een complete retailbank met een uitgebreid gamma producten met grote toegevoegde waarde. Ze stelt altijd alles in het werk om oplossingen op maat voor te stellen.
  • Beobank is een bank op mensenmaat, die veel belang hecht aan een nauwe band en die op een klantvriendelijke, constructieve en open manier meewerkt aan de projecten van haar klanten.
  • Beobank is een bank van de nieuwe generatie, die sterk inzet op persoonlijke service, beschikbaarheid en innovatie.
  • Beobank focust zowel op het segment van de particulieren als op een professioneel cliënteel, aan wie het financiële producten voorstelt die perfect zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

En, overtuigd dat je vaardigheden en expertise snel tot bloei kunnen komen binnen deze ‘nieuwe bank’? Dat je er boeiende carrièreperspectieven vindt? Ga dan aan de slag bij ons, in een dynamische sfeer waar wederzijds respect, enthousiasme en communicatie fundamentele elementen zijn! (call to action)

 

Verklaring omtrent de verwerking van persoonsgegevens: https://www.beobank.be/sites/default/files/2018-05/data-privacy-statement-recruitment-nl.pdf