L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Analist Programmeur - Roularta

Roeselare

Wat doe je als je een passie hebt voor IT? Kom je talent in de verf zetten bij Roularta Media Group en bouw mee aan de toekomst van onze media! Onze in-house IT-afdeling is op zoek naar een gedreven analist-programmeur!

 

Werken bij de IT-afdeling van Roularta Media Group – Collega Kenneth De Mol getuigt:
“Als analist-programmeur ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van nieuwe en bestaande software. We streven er iedere dag naar een goed product af te leveren. Het vinden van oplossingen, waarbij we de wensen en noden van de klanten kunnen omvormen naar een technische oplossing, is één van onze grootste uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat iedere dag anders is.”


Uitdaging

Je wordt ingeschakeld in het domein van de advertentiemarkt voor diverse administratieve toepassingen. Op basis van uitgewerkte functionele analyses stel je het technische design op. Je hebt oog voor kwaliteit. Je brengt verbeteringen aan vertrekkende van uitgewerkte analyses en schrijft hiervoor programma’s uit. Je staat in voor een goed werkende ICT-omgeving: je test en documenteert ontwikkelde programma’s, stelt scripts voor productiename op en helpt mee bij het opleiding van gebruikers. Daarnaast sta je mee in voor het onderhoud en ondersteuning van productiesystemen.

 

Je komt in een ICT omgeving terecht waar je jezelf professioneel en persoonlijk kan ontwikkelen. Je komt in een team van andere IT-experten terecht die graag hun kennis met jou delen. In ruil hiervoor ontvang je een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering …) in overeenstemming met je ervaring.

 

De witte IT-raaf waar we naar op zoek zijn…       
 

  • Heeft bij voorkeur een bachelor ICT met specialisatie in een Oracle ontwikkelingsomgeving.
  • Heeft zich al bewezen dankzij relevante werkervaring als analist/programmeur.
  • Heeft een sterke interesse en passie voor analyseren en programmeren.
  • Aarzelt niet om op eigen initiatief innoverende ideeën en oplossingen aan te brengen.

 

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen IT? Aarzel niet langer en stuur ons je CV!