L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Community Manager - Roularta

Roeselare

Hou je van communicatie, kan jij supervlot overweg met online tools en bouw je snel nieuwe netwerken uit? Word dan zeker onze collega bij Storesquare!

Over Storesquare      
Storesquare verenigt handelaars in een marktplaats voor online ondernemen met een sterk lokaal en duurzaam karakter. Wij bieden het beste van twee werelden. Wil je shoppen dan ga je best naar de winkel. Heb je geen tijd, dan bestel je online bij de lokale handelaar. We zien onze rol als adviseur van de lokale handelaar. We hebben én de kennis van zijn markt én de juiste expertise en technologische knowhow. Voor een sterk uitgebreid assortiment producten en diensten is Storesquare.be op de Belgische markt een sterke speler.

Handelaar en klant bij Storesquare getuigt: 
“Dat Unizo, KBC En Roularta dit project dragen, trok me een jaar geleden over de streep. De samenwerking met Storesquare verloopt uitstekend, mijn online verkoop groeit gestaag en dankzij Storesquare kreeg ik ook al nieuwe klanten in mijn fysieke winkel. Ik zie het dan ook als een grote online-etalage.”

Community Manager Storesquare

Jouw uitdaging

Je zorgt voor een goeie contentcreatie, het schrijven van blogposts, artikels, nieuwsbrieven. Daarnaast  verzorg je de social media marketing, de aanwezigheid van Storesquare op blogs, Facebook en Twitter laat je groeien.

Je woont interessante events rond E-commerce en lokaal kopen bij en plant zelf events voor onze eigen community.

Via de verschillende online media bouw je een dialoog uit met de klanten en zorg je voor prima klantenrelaties.

Je maakte het communicatieplan op voor alles wat publieke communicatie betreft.

Je troeven

Je hebt een journalistieke of communicatie achtergrond en hebt min. 2 jaar expertise in copywriting.

Ervaring met alle social media tools is een absolute troef.  Als community manager ben je gepassioneerd door e-commerce, digitaal, lokale handelaars.

Je houdt van networking events en legt bijzonder graag nieuwe contacten. PR ervaring is een plus.

Je bent een multitasker, stressbestendig en bent pragmatisch van aanpak.

Storesquare is een klein start-up. We zoeken collega’s die out of the box kunnen denken, en samen met het team aan de kar trekken.

Je kan rekenen op

  • Een leuke professionele werkomgeving met enthousiaste collega’s.
  • Een aantrekkelijk salarispakket met tal van voordelen.