L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Consultant Commerciële Healthcare - Infoland

Mol

Organisaties helpen om dagelijks het maximale potentieel uit hun professionals te halen; dat staat centraal in de softwareoplossing die Infoland zo bijzonder maakt. Wij zijn een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen, gericht op kwaliteitsmanagement en risicobeheersing, met honderdduizenden gebruikers en vestigingen in Mol (BE), Veldhoven hoofdkantoor (NL) en Houten (NL).

Onze digitale oplossingen zijn slim, veilig en snel toepasbaar. Bijna 80 Infolanders zetten zich dagelijks met hart en ziel in om telkens weer coolere en vettere oplossingen te ontwikkelen. Dit allemaal met als doel om onze klanten een unieke ervaring te geven. Dankzij een gezonde dosis lef, drive en energie zijn wij samen in staat het verschil te maken.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een commerciële Healthcare consultant voor de Belgische markt.

Commerciële Healthcare consultant

Als consultant maak je deel uit van een multidisciplinair team met één accountmanager, twee consultants en een medewerker commerciële binnendienst. Je hebt binnen het team een belangrijke rol bij de succesvolle inrichting en implementatie van onze softwareproducten bij de klanten. Je gaat een nauwe samenwerking aan met onze opdrachtgevers: je geeft hen deskundig advies en je begeleidt en traint hen bij de inrichting en implementatie van onze softwareproducten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten en werkt met heldere projectdoelstellingen en -planningen.

Over wat voor kennis en vaardigheden moet je zeker beschikken?
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die in het bezit is van een diploma op bachelorniveau. Aangezien wij een leverancier van software zijn, is het tevens belangrijk dat je affiniteit hebt met ICT/softwareoplossingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt op het gebied van projectmanagement.

Kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement is een pré. In de functie van consultant ga je ook veel reizen en om die reden dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B. Naast het reizen naar klanten vragen we je ook met regelmaat naar Veldhoven (NL) af te reizen voor overlegmomenten op ons hoofdkantoor.

De kracht van Infoland is onze betrokkenheid bij onze klanten. Het is dan ook uitermate belangrijk om je als consultant in te kunnen leven in de wensen en vragen van onze klanten om deze vervolgens door te vertalen naar praktisch, uitvoerbare plannen. Je bent ondernemend, je kunt onze klanten adviseren en je ziet commerciële kansen. Je draagt bovendien actief bij in de kennisdeling, zowel intern (binnen onze organisatie) als  extern (richting onze klanten).

Wat bieden we?

  • een leuke, flexibele en klant-/servicegerichte organisatie;
  • een open en informele bedrijfscultuur;
  • een hecht team;
  • grote zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief;
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • opleidingsmogelijkheden.


Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur een motivatie met cv via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Erik Caris, via telefoonnummer +31 (0)40 848 5868.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Job, Vacature, Fulltime, Mol, IT, Sales consultant, Projectmanagement.