L'offre d'emploi n'est plus en ligne ... Rechercher d'autres offres d'emploi.

Accountmanager Manufacturing - Cadac Group

Gent

Het opzetten van onze nieuwe vestiging in Gent, dat is waar je als Accountmanager je commerciële drive, kennis en ervaring volledig in kwijt kunt. Dat je daarbij alle vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt is een groot pluspunt, immers: jij weet als geen ander hoe je een nieuwe markt verkent en hoe u een innovatieve organisatie als de Cadac Group sterk kunt introduceren in België. Kortom Jij: alle ruimte voor je kennis en talenten. Wij: een vaardige ambassadeur voor onze nieuwe vestiging in Gent.



Ben jij klaar voor de volgende stap in de carrière?
Als Accountmanager Manufacturing werf je, met ondersteuning van jouw collega’s in België en Nederland, nieuwe klanten in de maakindustrie. Je doorgrondt, met behulp van onze gespecialiseerde consultants of zelfstandig, het productontwikkelingsproces van de klant en adviseert hen op een gedegen en inhoudelijke wijze in het verbeteren van hun werkprocessen ten aanzien van het productontwikkelingsproces. Juist door je kennis van, en ervaring in, de maakindustrie en je commerciële drive kun je oplossingen presenteren die jouw klanten succesvoller maken. Daarbij heb je een open oog en oor voor de ontwikkelingen die er in de markt spelen, welke je kunt vertalen in signalen voor de eigen organisatie. Jouw uiteindelijk doel is een om goede relatie op te bouwen en samen met je klanten duurzaam succes na te streven.

Verder zijn je werkzaamheden:

  • De markt in België in kaart brengen en kansen zien voor Cadac Group;
  • Een hechte samenwerking opbouwen met jouw collega’s;
  • Op de hoogte blijven van de marktontwikkelingen binnen de maakindustrie;

Wat vragen wij van jou als Accountmanager Manufacturing?
Allereerst ben je een initiatiefrijke en commercieel gedreven teamplayer die al de nodige werkervaring heeft opgedaan in de maakindustrie. Je hebt een zelfstandige werkhouding en een visie op het introduceren van een nieuwe en innovatiever speler in België. Je bent communicatief sterk en kunt goed luisteren en hierdoor in staat om onze (nieuwe) klanten te overtuigen om duurzaam te gaan samenwerken met de Cadac Group.

Verder vragen wij van je:

  • Minimaal een afgeronde Bachelor zoals Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of soortgelijk;
  • Dat je beschikt over kennis van bedrijfsprocessen vanuit een vorige functie en/of opleiding;
  • Dat je enkele jaren werkervaring, b.v. als verkoper of consultant bij een ERP of softwareleverancier, in een operationele rol in het KMO;
  • Vloeiend spreken van de Nederlandse taal, Franse taal is een pre.

Ok, dit ben jij maar wie zijn wij?
Cadac Group is een partner voor de maakindustrie en heeft in de Benelux een marktleidende positie. Cadac Group MFG werkt in België vanuit Hasselt en Gent en in Nederlandse kantoren vanuit Vianen, Meppel, Delft en Heerlen. De visie van de divisie Manufacturing is: de maakindustrie ziet ons als dé partner om informatietechnologie toepasbaar en waardevol te maken om hun product en productontwikkelingsproces continu te verbeteren.

Het kunnen optimaliseren van het productontwikkelingsproces vereist diepgaande kennis van de ontwerp-, engineerings- en realisatieprocessen in de maakindustrie. Het is daarin dat Cadac zich onderscheidt van haar concurrenten. Verbeteringen worden gerealiseerd door een combinatie van diensten en software. Daarbij maken wij gebruik van onze zelf ontwikkelde software en oplossingen van Autodesk en andere partijen.

In de manufacturing industrie zijn een aantal belangrijke veranderingen gaande die de industrie grondig zullen veranderen. Producten zullen meer en meer als een dienst worden afgenomen. Daarbij speelt het Internet of Things een grotere rol, evenals multidisciplinaire engineeringsoplossingen, een grote mate van individualisatie van producten en intensievere samenwerking met ketenpartners. Ook nieuwe engineerings- en productietechnieken doen hun intrede.



Wij zijn een betrouwbare partner die verantwoordelijkheid neemt om dit doel samen met onze klanten te bereiken.



Waarom werken bij de Cadac Group?
Allereerst bieden wij je een prachtige uitdaging bij een frisse en dynamische organisatie waar korte lijnen en een platte organisatie kenmerkend zijn. Je komt te werken in een omgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan. Daarnaast bieden wij je veel ruimte voor je eigen ideeën. Omdat wij groei van onze medewerker zeer belangrijk vinden bieden wij je voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Verder bieden we jou:

  • Een aantrekkelijk salaris inclusief zeer gunstige bonusregeling;
  • Een prima arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Alle tools die je verder nodig hebt om succesvol te zijn zoals een bedrijfswagen, laptop en mobiele telefoon.

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Voor meer informatie over de functie van Accountmanager Manufacturing kun je contact opnemen met Wouter Arts op +31614314593. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie via de 'Solliciteer' button op deze website. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

​Trefwoorden:

 Vacature, Full-Time, Gent, Sales, Accountmanager, Commercieel